Diana Buter

Medium-Helen van binnenuit

 

Het leven van een medium gaat over leven en dood. The circle of live. Hoe alles in verbinding staat en hoe alles invloed heeft op elkaar. Hoe je leven eindigt, zegt alles over het leven dat je hebt geleefd. En hoe je na je dood alles hebt ervaren, zegt alles over het leven dat je kiest. 

Ik ben als medium geboren en heb een open verbinding met hemel en aarde, mens en dier,  generaties en vorige levens. Ik vertel, schrijf en magnetiseer, waardoor je pijn en verdriet kunt omzetten naar Licht en harmonie. Door inzichten komt de cirkel rond en wordt het duidelijk  waarom jouw leven is, zoals het is en kun je helen. 

Al het Leven, elk lichaam, heeft zelf helende energie in zich, zoals alles in de natuur waar wij ook deel van uit maken, maar we moeten wel ruimte creëren  om die energie te laten stromen.

Het is niet de bedoeling dat we lijden, maar juist dat we helen! 

Ik werk graag aanvullend met de regulieren zorg. Ik geloof in de samenwerking, waarin je elkaar versterkt om, voor lichaam en geest, voortgang te boeken in een fijnere genezing met minder pijn en medicijnen.   

 

 

 

 

 

 

Het