Het leven van een medium;

Het leven van een medium gaat over leven en dood. The circle of live. Hoe alles in verbinding staat en hoe alles invloed heeft op elkaar. Hoe je leven eindigt, zegt alles over het leven dat je hebt geleefd. En hoe je na je dood alles hebt ervaren en terugkijkt, zegt alles over het leven dat je kiest. Voor mij is het allemaal heel logisch, maar ik snap dat er voor jou nog heel veel vragen zijn.  Die kan ik allemaal beantwoorden; wat geluk is, waarom we ziek worden en zelfs hoe je kunt helen van binnenuit. 

Iedereen heeft zijn eigen unieke pad. Pas wanneer je dat weet, kun je leven zoals je bent bedoeld. 

Naast medium ben ik ook Spiritual artist. Ik schilder intuïtief. Ook de portretten die ik van een foto maak, worden deels door mee heen geschilderd! Ik laat het kunstwerk op het doek ontstaan. Ik heb geen invloed, behalve dat ik elke keer weer denk; wat moet het worden?!.  En dan na een pauze voor het toilet of een kopje thee, zie ik het. Ik verwonder mij elke keer weer over de gezichten of dieren die ik herken op het doek, die van alles te vertellen hebben. Vooral dat het aardse leven niet voor niets is! Dat we door de juiste keuzes te maken, vooral mogen genieten en zijn zoals we bedoelt zijn. Natuurlijk zijn er lessen te leren, sta daar ook voor open! 

Blijf niet tobben, maar probeer de mogelijkheden te zien. Durf voor het beste te gaan. Geniet van je talenten en aanvaard de uitdagingen op je pad!  Heb je vragen, bel mij gerust! Lieve groet; Diana Buter

 

De spiegels in je ziel-Helen van binnenuit                                                                                   

De spiegels in je ziel zijn de verbindingen met alle paden die je reeds bewandeld hebt. Het is de kunst, ondanks alle ervaringen, in het Nú te leven. Het is niet de bedoeling dat we lijden, maar dat we helen in het leven. 

Als medium heb ik een openverbinding met al dat is! Hemel en aarde, mens en dier, heden, verleden en toekomst. 

Soms heb je een extra kompas nodig om volledig te herstellen en werkelijk in het Nú te leven, zoals het is bedoeld.

 Samen kunnen we de energie weer laten stromen, zodat er weer Licht en Harmonie wordt ervaren in jouw zijn.

Het hoeft niet direct perfect. Je bent hier immers om te leren. Het is niet de bedoeling van het vallen en opstaan dat je valt…maar ik beloof je dat je steeds sneller/beter zult opstaan en uiteindelijk misschien wel niet meer valt. 

Je bent van harte welkom!

                                                                                                               

                                                                                                              ***

 

Ik heb heel makkelijk telepathisch contact met mens en dier, hier en aan gene zijde. Ik krijg vaak de mooiste boodschappen door via mijn pen op papier.  Het is heerlijk de energie op deze manier te laten vloeien en mij te verwonderen over wat ik nu weer heb mogen ontvangen. Zo zie ik het echt, ik ervaar alles van uit gene zijde als een cadeautje.  En ik mag er ook nog eens andere mensen en dieren mee helpen. Wij als aardse mens, kunnen het ons niet voorstellen in wat voor prachtige energieën onze overleden dierbaren verder mogen leven. Hoe zij verzorgd worden en onderwezen door hogere wezens van Liefde en Licht . De daar aanwezige liefde kom je op aarde bijna niet tegen. Zo onvoorwaardelijk en helend.  Ik krijg door mijn werk een kijkje in die wereld en dat is jammer genoeg niet uit te leggen in onze taal. Je wordt er vooral stil van.  Deze zorg en liefde is voor ons ook beschikbaar om te mogen groeien,  wij zijn er ons alleen niet voldoende bewust van.  Toch ga ik proberen jullie via deze blog, af en toe mee te nemen in mijn ervaringen en hoop zo ook op deze manier het leven, de wereld een stukje leuker te maken. 

                                                                                                                 ***

 

Goedemorgen,                                                                                                                                                                 29-9-2023

Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik groei in mijn ontwikkeling.  Ik ontmoet de juiste mensen. Krijg inspiratie. Ik heb ook steeds mooiere gesprekken met mijn leiding, Gidsen.  Het blijft verwonderen. Dat zeg ik ook vaak tegen mijn klanten. Blijf je verwonderen, daar zit zoveel in!  Ik krijg vaak klanten die heel veel verwachtingen hebben, hopen op contact met hun liefste overleden dierbaren. Dat gebeurt gelukkig ook, maar heel vaak komt er iemand bij mij voor een klant, die nog iets goed te maken heeft. Iets te duiden heeft of iets wat al generaties speelt in de familie, wat nodig terug gedraaid mag worden, waardoor vorige generaties hiervan kunnen helen en de toekomstige er geen last meer van hebben en daardoor beter vanuit de eigen essentie kunnen leven. Het heft blokkades op die toch heel vaak de oorzaak zijn van pijn en onzekerheid. Het heeft ook regelmatig meerdere sessies nodig om dat oude  denk patroon af te leren. Veranderen is moeilijk! Vooral als het al heel lang van generatie op generatie door wordt gegeven. 

Het is een werkelijke verlossing, wanneer je ontdekt dat je per ongeluk naar de verkeerde woorden hebt geluisterd en daardoor het verkeerde verhaal hebt gelooft.  Dat je gaat beseffen dat je veel meer bent dan de patronen die je hanteert in je dagelijkse bestaan. Dat je mag afleren. Liever voor jezelf mag zijn en daardoor gaat groeien in je persoonlijke ontwikkeling. 

 

 

                                                                                                                     ***

 

De spirituele wereld heeft het altijd over aarden, het liefst met de aarde, de natuur. Om dit contact te maken moet je  eerst verbonden zijn met je zelf. Hoe beter je verbonden bent met je zelf, hoe makkelijker je contact maakt met de natuur. Contact maken met andere energieën doe je vanuit je kern. Het begint dus allemaal bij jezelf. Probeer elke dag  even contact te maken met jouw kern.  Na verloop van tijd merk je dat je kleine dingen anders gaat ervaren. 

 

                                                                                                                    ***