Lezingen en workshops               

  

 Elke middag is het mogelijk een workshop schilderen te plannen, neem vooral gezellig je vriendinnen mee.

Aanmelden voor een workshop/lezing of mij boeken voor een lezing kan per mail: info@spiegelsinjeziel.nl

of je belt mij even: 06-43012234 (een appje mag ook)

 

spiritueel ontwaken

Iedereen is op zoek naar meer innerlijke rust en harmonie! In je zelf, je omgeving en in je werk.  Spiritueel ontwaken. Naar binnen keren. Ontdekken wie je werkelijk bent? Is belangrijk, wanneer je graag wilt helen van binnenuit.  Of in ieder geval beter in het leven wilt staan. We hebben vaak zo lang geloofd in het verkeerde sprookje wat ons van jongs af aan is verteld. We leren niet wie we zijn, maar hoe we naar allerlei verwachtingen moeten zijn. Uiteindelijk raak je zo verdwaald in je gevoel, dat je dus allerlei ongemakken kunt gaan ontwikkelen. 

Het is mijn intentie dat je, door bewustwording, leert wie je werkelijk bent en wat de bedoeling is in het leven. Het is het ontwaken van je spirituele kant die, wanneer je er voor openstaat, je innerlijke rust en harmonie brengt. Je omgeving en je werk  zullen met je mee veranderen, omdat jij verandert!

Je bent van harte welkom dit leer proces te ervaren!

Geplande workshops; 19 september 2024 en 17 oktober 2024

Aanmelden voor een workshop/lezing of mij boeken voor een lezing kan per mail: info@spiegelsinjeziel.nl

of je belt mij even: 06-43012234 (een appje mag ook)

 

Met vriendelijke groet en tot dan, Diana Buter

 

 

 

 

 

 

Intuïtief schilderen-een reading op het doek

Tijdens een reading op het doek, schilder jij vanuit jouw gevoel en krijg je een in kijkje in wat ik zie, als medium, wanneer ik mij verbind met jou! Ik neem je dus mee in een wereld die door de meeste mensen niet wordt gezien en ervaren. Een wereld vol mogelijkheden, waar je vooral leert dat het leven niet altijd zo moeilijk hoeft te zijn. Een wereld vol Liefde, Licht, Positiviteit, Innerlijke rust en Harmonie. Tijdens het schilderen ontstaat er een verhaal op het doek. Jouw verhaal!  Jouw kunstwerk is als een spiegel. Er gebeurt dus iets op het doek terwijl je schildert, je leert zien en begrijpen, je  zult antwoorden vinden die vanuit je bestaande denk en doe patroon niet te bedenken zijn.  Het is een speelse manier om met de spirituele kant van jezelf en met de innerlijke weg kennis te maken: EEN READING OP HET DOEK!

Vele ervaren dit als een helend proces. Daarnaast is het ook een fijne, ontspannende manier om even helemaal los te komen van tijd en plaats.   Ben je nieuwsgierig en wil je het ook ervaren? Bel mij gerust. Je bent van harte welkom!  06-43012234 of stuur een appje.

Een workshop intuïtief schilderen duurt 2,5 uur en kost € 75,- per persoon incl. materiaal (een goed canvas en professionele verf), een kopje thee/koffie met lekkers. 

Minimaal 4 en maximaal 8 personen.  Alleen of met zijn tweeën kan ook, maar dan geldt er een andere prijs. Mocht deze workshop naar meer smaken, kunnen we een pakket samenstellen van eventueel meerdere workshops of readings.

 

  

Een cursus intuïtief schilderen kost € 175,-voor 5 lessen. Minimaal 4 en 6 maximaal personen.  Verlengen is mogelijk. De workshop en de cursus  Intuïtief schilderen vinden plaats bij ons in de serre in de tuin. In een mooi landschap vol vogels en uitzicht op weilanden met onze Drentse heideschapen. Bij mooi weer wordt er ook wel buiten geschilderd.

Voor opgave voor de workshop/cursus mail je naar  info@spiegelsinjeziel.nl of bel mij Diana Buter 06-43012234.

Samen maken we er een wonderlijke en mooie ervaring van!

Je bent van harte welkom!

Groetjes Diana Buter

 

In silence you find peace

Innerlijke rust is in deze roerige tijd niet van zelf sprekend. Mediteren is een middel om dat te bereiken. Tijdens meditatie vind je de stilte om te horen, te voelen.  Vind je de verbinding met je kern, je ziel.  Meditatie brengt niet alleen rust, maar is de basis van het helen. Je zelf durven zien en te aanvaarden in alles. Ervaring leert dat veel mensen het moeilijk vinden te mediteren. Maar wanneer het je echt lukt je met jezelf te verbinden, kunnen verandering die nodig zijn om te helen plaats vinden. 

 Voor degene die klaar zijn de verandering aan te gaan en verdieping zoeken, is deze workshop een mogelijkheid dieper op de materie in te gaan. Er kunnen vragen gesteld worden of thema’s worden besproken.  Meld u aan dan gaan we samen aan de slag.     Bij voldoende interesse is een cursus ook mogelijk.  Workshop kost €25,-

Voor aanmelding zie mijn contact pagina. U mag mij bellen of mailen. 

Tot gauw, Diana Buter